Project Management Solution - Consultanţă în management

Despre noi

Publicat pe
Warning: date() expects parameter 2 to be integer, string given in /var/www/html/articol.php on line 16

Warning: date() expects parameter 2 to be integer, string given in /var/www/html/articol.php on line 16

Warning: date() expects parameter 2 to be integer, string given in /var/www/html/articol.php on line 16

Project Management Solution Srl Constanţa, una dintre cele mai active firme de consultanţă în management din Romania, a apărut din necesitatea de a oferi organizaţiilor soluţii complete de management al afacerilor. Misiunea noastră este să aducem maxim de valoare adăugată proiectelor şi activităţilor derulate de clienţii noştri pentru a reuşi să producem schimbări vizibile în mediul economic din regiune.

În atingerea acestui deziderat, Project Management Solution oferă soluţii integrate de management strategic, management operaţional şi managementul proiectelor, bazându-se pe expertiza şi experienţa dobândită de consultanţii săi în cei sase ani de activitate şi pe reţeaua solidă de parteneriate naţionale şi internaţionale dezvoltată. Dintre acestea merită amintite admiterea ca şi consultant recomandat în reţelele de Birouri de Consultanţă pentru Fonduri Europene ale B.C.R şi Raiffeisen Bank, parteneriatele încheiate cu societăţile Efficient Technology din Franţa, WEW Connecting din Germania şi VEC din Luxemburg. De asemenea, începând cu 15 decembrie 2007, Project Management Solution şi-a deschis un birou operaţional de lucru la Bruxelles, rue d’Arlon nr. 38.  Biroul va servi ca centru de informare şi intermediere pentru activităţile derulate de societate şi pentru clienţii noştri.

Din anul 2009, Project Management Solution a devenit actionar principal al 3E Project Management Srl, societate mixta romano-franceza membra a retelei internationale 3E Services. (www.3eservicesromania.com)

Misiunile derulate pentru companii şi instituţii importante din regiune, rezultatele obţinute în iniţierea, finanţarea şi implementarea unor importante proiecte de dezvoltare şi modernizare a afacerilor, ne-au consacrat drept una din cele mai importante societăţi de consultanţă în afaceri.

Elementele cheie ale succesului obţinut de Project Management Solution sunt calitatea consultanţilor săi, calitate recunoscută şi certificată naţional şi internaţional, alături de pasiunea, orientarea către client şi parteneriatul cu acesta, integritatea profesională şi permanenta aplicare de soluţii creative şi inovative.

Întrucât grija faţă de client, calitatea serviciilor oferite şi profesionalismul consultanţilor reprezintă valorile cheie ale organizaţiei noastre, am devenit înca de la inceput membrii AMCOR (Asociaţia Consultanţilor în Management din România) fiind acreditaţi la nivel naţional şi internaţional.  In anul 2009, Project Management Solution a devenit membru al ACRAFE (Asociatia Consultantilor Romani in Accesarea Fondurilor Europene).

Copyright © PMS.ro - 2023 - Project Management Solution Developed by EPIC WEB